CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan videolu kutlama mesajı...“E davetlere icabet etmek gerekir”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "E davetlere icabet etmek gerekir" notuyla, videokonferans yöntemiyle çocukla yaptığı görüşmeden görüntülerin yer aldığı video paylaşarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "E davetlere icabet etmek gerekir" notuyla, videokonferans yöntemiyle birçok çocukla yaptığı görüşmeden görüntülerin yer aldığı bir video paylaşarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından "E davetlere icabet etmek gerekir" notuyla ve gözleri kalp şeklinde gülümseyen yüz ifadesiyle paylaştığı videoda, dünyanın birçok farklı noktasında yaşayan çocukların Kılıçdaroğlu'nu kendi yaşadıkları yerlere davet ettikleri görüldü. Bir kız çocuğu Kılıçdaroğlu'nu "Gümilcine pek turistik bir yer sayılamaz ama babam Yunanistan'ın en iyi Türk kahvesinin Gümülcine'de yapıldığını söylüyor. Kemal amca seni Yunanistan'a da bekliyoruz" diyerek Yunanistan'a davet ederken Kılıçdaroğlu bu talebi "Bir kez gelmiştim, bir daha gelirim. Olur. Hay hay..." diyerek cevapladı.

kilicdaroglu-23-nisan.jpg