CHP'nin adayı iddialı: Hepimiz birer Yılmaz Büyükerşen olacağız

CHP'nin adayı iddialı: Hepimiz birer Yılmaz Büyükerşen olacağız

CHP'Lİ ESEN “İNSAN İNSANLA İNSANDIR”

Aliseydi Karagöz | Antalya 

CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sivil toplum kuruluş temsilcileri, mahalle muhtarları ve çeşitli esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Esen, yurttaşların yoğun ilgisi ile karşılanıyor.

Belediyecilik döneminde hiç kimseye ideolojik yaklaşmayacağını vurgulayan Esen, YURT'a yaptığı açıklamada “İnsan insanla insandır. Her şey insan içindir. Her şeyin bir canı, ruhu vardır. Dolaysıyla dağın, taşın, ağacın, ırmağın, böceğin yani doğadaki canlı, cansız varlıklarında bir canı vardır. Hiç bir canı incitmemek gerek” dedi.

Sevgi olmaksızın hiçbir şeyin yaşayamayacağı inancından hareketle; göreve geldiklerinde din, dil, ırk, cinsiyet ayrımı yapmaksızın tüm insanlara eşit hizmet vereceklerini ifade eden CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen "Partimiz bana kutsal bir görev verdi. Bu görevi layığıyla yerine getireceğim. Alışılmışın dışında bir belediye başkanı olacağım. Her şey insanın huzuru ve mutluluğu içindir, bu yüzden ana ilkemiz çalışmak, insanlığın yararına hizmet etmek, doğrudan yana olup, haklının hakkını gözetmek olacaktır. Şunu herkes bir kenara yazsın. Milletin bir lirasının bile hesabını vereceğiz ve hesabını soracağız" diye konuştu.

HİZMETTE SİYASİ KAYGI OLMAMALI
Halka yapılan hizmette siyasi kaygıların bir kenara bırakılması gerektiğini belirten CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, konuşmasını şöyle sürdürdü :

“Bir belediye başkanının asli görevi o bölgenin değerini arttırmak ve ileri seviyelere taşımaktır. Bu yüzden yurttaşlarımızın her sorunuyla bizzat ilgileneceğim. Ve o konu çözüme kavuşuncaya kadar takipçisi olacağım. Bir bölgenin her anlamda gelişmesi için o yerin esnafının kazancını ve ticari faaliyetlerini arttırmak gerekir. Biz bunu yapacağız. İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda ileri seviyelere taşıyacağız. Bunun için projelerimiz var.

'BİZ KAZANACAĞIZ'
İnsanlara ulaşmamızı engelleyen bir ‘Çin Seddi’ kurmuşlar. Bu seddi, medyayı ele geçirerek kurdular. Bu duvarı aşacağız. Peki, nasıl aşacağız? CHP’li belediyeler olarak tevazuuyla, böbürlenmeyerek, halkın parasının hesabını soran ve koruyan bir anlayışla aşacağız. Partimizin belediye başkanlarının hepsi, bulundukları bölgelerde birer Yılmaz Büyükerşen örneği sergileyecektir. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Hedefimiz sadece Konyaaltı’nda yüksek oy almak değil Türkiye geneli yüksek oy almaktır. 1 Nisan’da kazanan biz olacağız.”