CHP'de gözler Ankara'da

CHP'de gözler Ankara'da

CHP'liler Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş için toplandı.

CHP'de heyecanlı ve coşkulu bir gün yaşanıyor. Mansur Yavaş için aday tanıtım toplantısı birazdan başlayacak. 

CHP grup toplantısının yeri değiştirildi. CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, ATO Kongre Merkezi'nde projelerini anlatacak.  Mansur Yavaş'ın tanıtılacağı toplantıda CHP'liler büyük bir coşkuyla yerlerini aldı.

Milletvekilillerinin de yerlerini aldığı toplantıda  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ve CHP'nin Genel Seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Muharrem İnce de bulunuyor. 

Kılıçdaroğlu kürsüye geldi. Konuşmasından satır başları şöyle:

En belalı konulardan birisi protokol meselesi, tek tek saymak yerine, protokolden olsun olmasın hepiniz hoşgeldiniz, onur ve şeref verdiniz.

Bu toplantıda 1 eksiğimiz var, sayın Levent Gök TBMM başkanvekili, çünkü o tarafsızlığı nedeniyle yasaya duyduğu saygı nedeniyle aramızda değil

Güzel Ankara'yı konuşacağız, Ankara hepimizin göz ağrısı, Ankaralılar huzur içinde bir kentin sokaklarında gezsinler, tanımasalar bile birbirlerine selam versinler, herkesin rahat ve huzur içinde yaşadığı bir Ankara...

Atatürk, milli kurtuluş savaşını Ankara'da bir imece kültürü ile başlattı. Birlikte mücadele etmek, birlikte savaşmak, Ankara'nın başkent oluşunun özünde yatan felsefi budur. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, birlikte mücadele edeceğiz.

100. yılında inşallah sayın Mansur Yavaş Ankara'yı yönetecektir. Nasıl bir Ankara teslim alındı? Okuma-yazma oranının en düşük olduğu kentlerden birisi Ankara'ydı.

Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşları, Ankara'yı başkent ilan ettiklerinden sonra dünyanın ilk planlı başkentlerinden birisi olarak tarihi geçti.

Ayrıntılar geliyor...