CHP'de İzmirli iki başkandan 'Lider'e ziyaret

CHP'de İzmirli iki başkandan 'Lider'e ziyaret

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ile Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ilçe örgüt başkanlarıyla birlikte yaptıkları Ankara mesaisinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret ederek çalışmaları hakkında rapor sundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İzmirli iki belediye başkanı Ankara mesaisi yaptı. 

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ile Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, ilçe örgüt başkanlarıyla birlikte Başkent'e giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. 

Kılıç'a CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş, Aksoy'a da CHP Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan'ın eşlik ettiği ziyaretlerde heyetler CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na ilçelerdeki çalışmalar hakkında rapor sundu. 


KILIÇDAROĞLU'NDAN 'KIZILÇULLU'YA ÖZEL MESAJ!
Buca Belediye Başkanı Kılıç görüşmeye ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Parti Genel Merkezimizde ziyaret ederek yeniden Genel Başkanlığa seçilmesinden dolayı tebriklerimizi ilettik. İlçe Başkanımız Hacer Taş ve Başkan yardımcım Barış Özreçber'in de katıldığı görüşmemizde Buca'daki çalışmalarımız hakkında rapor sunduk. Tüm Bucalılara selamlarını yollayan Genel Başkanımız, özellikle bilim alanındaki başarılarıyla ülkemizin adını tüm dünyaya duyuran Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi'ni yakından takip ettiğini ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar dilediğini iletti.
 

AKSOY'DAN RAPOR VE AÇILIŞ DAVETİ 
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy da ziyarette 16 ayda hayata geçirdikleri 16 proje, yaptıkları çalışmalar ve pandemi sürecini nasıl geçirdikleri ile ilgili bilgiler verdi. Menemen için yapılan çalışmalar, ilçenin sorunları ve çözüm önerilerinin de masaya yatırıldığı ziyaret sırasında Genel Başkan Kılıçdaroğlu, yapılan çalışmalardan dolayı Aksoy’u tebrik etti.

Başkan Aksoy, Ankara programının ilk gününde gerçekleşen ziyaret sırasında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde açılışını yapacağı Ahmet Kaya Parkı açılışına da davet etti. Dar gelirli vatandaşların yaşadığı Asarlık bölgesinde açılışı yapılacak olan Ahmet Kaya Parkı,  orada yaşayan çocuklar ve büyükler için bir sosyalleşme alanı olacak. 

“Herşey Menemen için…”
Ziyaretin çok olumlu geçtiğini kaydeden Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy,  “Genel Başkanımıza projelerimiz ve çalışmalarımızdan bahsettik. 16 ay gibi kısa bir zamanda 16 projeyi hayata geçirmemizin yanı sıra, özellikle pandemi sürecinde ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde başarılı bir süreç geçirdik ve bu çalışmalar nedeniyle yurt dışından da bu konuyla alakalı bir ödül aldık. Sayın Genel Başkanımız çalışmalarımızdan dolayı tebriklerini ilettiler. Aynı azim ve kararlılıkla Menemen için çalışmaya devam edeceğiz. Herşey Menemen için…“ açıklamasını yaptı.