CHP'li başkanın ilk icraatı makam kapısını sökmek oldu

CHP'li başkanın ilk icraatı makam kapısını sökmek oldu

Rize'de görevi teslim alan CHP'li başkan Ercüment Şahin Çervatoğlu'nun ilk işi "Hoşgeldin demokrasi" diyerek makam kapısını sökmek oldu.

Rize’nin Fındıklı ilçesinde resmi olmayan kesin sonuçlara göre, yüzde 59.55 oy alan CHP’li Ercüment Şahin Çervatoğlu mazbatasını aldıktan sonra ilk icraatı olarak makam kapısını söktü.

Rize’nin Fındıklı İlçesi Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ercüment Şahin Çervatoğlu, 15 yıldır belediye başkanlığını yürüten AKP’li Adnan Özbalaban’dan görevi teslim aldıktan sonra, makam kapısını sökerek görevine başladı.

Rize’de Fındıklı ilçesinde halkın HES projesine yoğun tepkisi vardı. Yerel seçimlerde AKP’nin adayı 39.04 oy oranında kalırken; CHP’nin adayı 60.04 oy oranına ulaşmıştı.

Fındıklı Belediye Başkanlığı makam odasından düzenlenen devir teslim törenine, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve bazı il yöneticileri, CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu ve ilçe yönetimi, İyi Parti Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu ve ilçe yönetimi, eski belediye başkanı Sankur Sarı, seçilen belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri, partililer ve belediye çalışanları katıldı. Fındıklı Belediye Başkanlığını kazanan ve mazbatasını alan Ercüment Şahin Çervatoğlu, görevi Adnan Özbalaban’dan devraldı.

Fındıklı Belediye Başkanlı Çervatoğlu, hizmetlerinden dolayı Özbalaban’a teşekkür ederek, “Fındıklı hepimizin. Fındıklı’yı herkes kadar biz de sevdik. Başkanımız da sevdi. Yaptığı bütün işler için çok çok teşekkürler. Yapamadıkları eksik kaldığı yerden devam etme sözünü veriyoruz. Deneyimlerden yararlanmak için her zaman başkanımızı bekleriz” diye konuştu.