CHP'li gence 'Erdoğan'a hakaret'ten tutuklama

CHP'li gence 'Erdoğan'a hakaret'ten tutuklama

Cumhurbaşkanı'na hakaret iddiasıyla yargılanan CHP Gençlik Kolları üyesi Samet Burak Sarı hakkında yeniden tutuklama kararı verildi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan daha sonra denetimli serbestlik kararı ile serbest bırakılan CHP Maltepe Gençlik Kolları üyesi Samet Burak Sarı hakkında yeni bir gelişme.

Savcı, CHP'li Samet Burak Sarı hakkında verilen denetimli serbestlik kararına itiraz ederek 'tutuklu yargılanması' talebinde bulundu. Mahkeme de savcının talebini kabul ederek CHP'li Sarı hakkında tutuklama kararı çıkardı.

CHP'li Avukat Efkan Bolaç da bugün Çağlayan Adliyesi'ne giderek, Samet Burak Sarı hakkında verilen tutuklama kararına itiraz edecek.

 

KILIÇDAROĞLU'NDAN CHP'Lİ GENCE: YANINDAYIZ

 

Öte yandan yaşanan gelişmeleri öğrenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Samet Burak Sarı'yı arayarak, "Yanındayız, canını sıkma parti olarak elimizden geleni yapacağız" dedi. 

 

KAMPANYA BAŞLATILDI: SAAT 10:30'DA ÇAĞLAYAN'A

 

CHP'li Sarı için CHP İstanbul Gençlik Kolları da sosyal medyada yarın (17 Şubat Cuma) saat 10:30'da Çağlayan Adliyesi'nde buluşma çağrısı yaptı.

 

CHP'li gence 'Erdoğan'a hakaret'ten tutuklama