CHP'li Tolga Tosun: Herkese Dokunacağız

CHP'li Tolga Tosun: Herkese Dokunacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma Belediye Başkan Adayı Av. Tolga Tosun “Makamım Bandırma’nın her yeri” diyerek çalışmalarını sürdürüyor.

Ezberleri bozacağını, sürekli Bandırmalı hemşehrilerinin içinde olup tüm dertlere derman olacağını söyleyen Millet İttifakı ve CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Av. Tolga Tosun dur durak bilmeden ziyaretlerine devam ediyor. 

Belediye Başkan Adayı Av. Tolga Tosun, Meclis Üyeleri, CHP ve İyi Parti Yönetimiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Bugünkü çalışma kapsamında Bandırma Diş Hastanesi, İlçe Tarım Müdürlüğü, Bantaş ve Kar Plastik çalışanları, Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Birimini ziyaret etti. 

Geçmişten gelen Cin Çukuru, Malta Deresi gibi projelerin yanısıra Bandırma’ya butik, yerel projelerle toplumun her kesimini ilgilendiren ve herkese dokunan projeleri hayata geçireceğini ifade eden Bandırma Belediye Başkan Adayı Av. Tolga Tosun; “Çalışan anneleri rahatlatacak kreşler, kapalı küçük mahalle pazarları, Alzheimer Merkezi ve Yaşlı Evi gibi projeleri ivedilikle hayata geçireceğiz. Ayrıca alternatif tarım için yeni pazarlar oluşturmak, kültür sanat ve rutin işler dışında sürekli hemşehrilerimin arasında olacağım. Bize gelen her türlü istek ve talepleri yerine getireceğiz” dedi.