Cumhurbaşkanı gazi evine ziyarete gitti. Bugün çarpıcı açıklamalar yaptı

Cumhurbaşkanı gazi evine ziyarete gitti. Bugün çarpıcı açıklamalar yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Ankara İl Kongresinde konuşuyor. Dün akşam 15 Temmuz Gazisi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret eden Erdoğan, ziyarette Gündüz ile yaşadığı diyaloğu anlattı.

15 Temmuz günü yaşadıklarını anlatan Gazi Gündüz, kendi sağlığı hakkında bilgi vererek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ameliyat olduğu bacağını gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Gazi Gündüz arasında sigara diyaloğu evdekileri güldürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gündüz’e sigarayı bırakmasını tavsiye etti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da eşlik etti. 

'DÜN AKŞAM BİR GAZİMİZİN EVİNE GİTTİM'

Dün akşam bir gazimizin evine gittim. Ve bu gazimiz 15 Temmuz Köprüsü'nde silahlı bir yaklaşımla bu alçaklar tarafından vurulmuş. 32 yaşında bir genç kardeşimiz, bir tane yavrusu var ve gerçekten çok da cefakar bir eşi var. İlginç olan şey şu: 46 kez ameliyat olmuş. Şimdi Salı günü ayağının dizden altını kesecekler.

Düşündüm, düşündüm dediler ki başka çare yok. 2 Sabri tanıdım ben, birisi bu Sabri ayağı kesiliyor. Diğeri de kendini tankın altına atan Sabri. Onu da çok ameliyat ettiler. Onu yurt dışına gönderdik dil tahsili yapıyor.