Davutoğlu: Bahçeli ses çıkaramadığı için bizim sesimizi gürültü zannediyor

Davutoğlu: Bahçeli ses çıkaramadığı için bizim sesimizi gürültü zannediyor

Ahmet Davutoğlu, Bahçeli'nin "Serok Ahmet çok gürültü çıkarıyor" sözlerine, “Bahçeli ses çıkaramadığı için bizim sesimizi gürültü zannediyor” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Serok Ahmet çok gürültü çıkarıyor" sözlerine tepki gösterdi.Davutoğlu, "Bahçeli ses çıkaramadığı için bizim sesimizi gürültü zannediyor. Neye ses çıkaramıyor? Öcalan’ı televizyona çıkardılar, ses çıkarmaz. Bir akademisyen Abdullah Öcalan’dan mektup getirir, yasalara aykırı olarak ses çıkarmaz. En küçük ortak Abdullah Öcalan televizyonlara çıkacak diyor, ses çıkarmaz" diye konuştu.

ANKA'nın aktardığına göre, partisinin Kurucular Kurulu Toplantısı'nda konuşan Davutoğlu, Bahçeli’nin erken seçim olmayacağı yönündeki açıklamalarına ilişkin de, “Bahçeli bugün erken seçim olmayacağını söylemiş. Eğer Bahçeli bir dönemde erken seçim olmayacak demişse bilin ki mutlaka olacak demektir” ifadesini kullandı.