DEVA Partisi'nden MHP'ye yanıt

DEVA Partisi'nden MHP'ye yanıt

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın açıklamalarına DEVA Partisi'nden yanıt geldi.

DEVA Partisi, MHP ile aralarındaki polemiğe noktayı koydu. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın açıklamalarına DEVA Partisi'nden yanıt geldi.

Ali Babacan, Bahçeli'nin; İYİ Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'ni FETÖ organizasyonu olarak tanımlaması sonrası “Laf üretiyorlar, iş üretsinler. Üçlü koalisyon dönemlerinde ne yapmışlar” demişti.

Bunun üzerine MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Yediği kaba pisleyen, çıktığı evi taşlayan, FETÖ'nün yedek akçesi Ali Babacan, kendisine verilen gazla Türk milletini karşısına alacak cesareti bulmuş gözükmektedir. Kurucu kadrosunun milletle olan kavgası aleni olan, kendisi de bulduğu her fırsatta Sayın Genel Başkanımıza haddini aşan sözler sarf eden Babacan'ın dili kendisine ait değildir." ifadelerini kullanmıştı.

DEVA Partisi'nden MHP'ye yanıt geldi. 

DEVA Partisi resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"İktidarın küçük ortağı adına, her zamanki hakaretamiz ve tehditkar üslupla, Partimizi ve Genel Başkanımızı hedef alan iftira dolu bir açıklama yapılmış. Bu tür izansız açıklamaları cevap vermeye değer bulmuyoruz. Biz, ülkenin büyüyen sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz."

İşte o paylaşım:

DEVA Partisi'nden MHP'ye yanıt