Devlet AKP’nin hizmetinde

Devlet AKP’nin hizmetinde

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, devletin bütün imkanlarını partisi için kullanıyor. Erdoğan'ın Zonguldak mitingi öncesinde belediye halk otobüslerinin kullanılması dikkat çekti.

Devletin bütün imkanlarını genel başkanı olduğu parti için seferber eden AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine şaşırtmadı. Erdoğan, 31 Mart seçimleri dolayısıyla AKP İl Başkanlığı’nın Zonguldak Madenci Anıtı önünde miting düzeleyecek. 

Belediye halk otobüslerinin kalktığı Üzülmez Deresi’nde kamuya ait olan üstünde “Devlet Malzeme Ofisi” yazan bir vinçle AKP afişleri asıldığı görüldü. Afişleme için kullanılan aracın plakalarının sökülmesi de dikkat çekti.

CHP İl Başkanı Hakkı Güney, AKP’nin devletin aracını kullanmasına tepki gösterdi. Güney, eşit olmayan koşularda seçim yarışını sürdürdüğünü kaydederek, “Olayı derinlemesine araştırıyoruz. Seçim çalışması için kamunun malını kullanmak suçtur. Kaldı ki siyasi iktidar devletin tüm imkânlarını kullanarak seçim yarışını sürdürüyor. Bu haksız davranış için gerekeni yapacağız” dedi.