Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması!

Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimler sonrası bir erken seçim yaşanabileceğine yönelik söylemlere, “Seçime asla ihtiyaç yoktur. Erken seçim yoktur” yanıtını verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim çalışmaları kapsamında geldiği memleketi Osmaniye'de yaptığı konuşmada erken seçimle ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli özetle şunları söyledi:

"Vandal hesaplar Türk milletinin bölünüp parçalanması üzerine kurulmuştur. Tehlike yakındır, yakıcıdır, yoğundur. ABD Başkanı’nın Golan Tepeleri’ni sözde İsrail toprağı olarak tanıyan çürük imzası, terör örgütlerine verdiği köhne desteği, ekonomik abluka ve saldırıları tahrik eden karanlık husumeti Türkiye’nin nasıl bir kuşatma altında olduğunu açıkça göstermektedir. Türkiye’yi Suriye’ye dönüştürme çabalarında yoğunluk vardır. Türkiye’den yeni bir Irak çıkarma planlarında yaygınlık ortadadır. Sevr’de başarmayanlar, yeniden şanslarını deniyorlar. Çanakkale’yi geçemeyenler, yeni baştan üzerimize geliyorlar. Türkiye’ye namlu doğrultuyorlar.

Kürt kökenli kardeşlerim, siz bizsiniz, biz de siz. Birlikte büyük bir milletiz. PKK’nın emellerini çiğneyin, HDP’nin rezaletlerini defedin, sizleri istismar etmelerine fırsat vermeyin. Al bayrağın altında hepimize yer var.

SEÇİME İHTİYAÇ YOK

(Erken seçim iddiaları) Hedef 2023, yani Cumhuriyetin 100. yıldönümüdür. Erken seçim yoktur, seçime asla ihtiyaç yoktur. Milletimizin oyalanmasına, siyasi krizlere, karışıklık bekleyenlere tahammülümüz olamayacaktır. Dedikodu üreten mihrakların hevesleri beyhudedir. Türkiye önümüzdeki yıllarda 2023’e güçlenerek girmenin hazırlığını yapacaktır. İttifakımızın mayası sağlamdır. Bu mayanın özünde milli beka vardır."

Bahçeli Cumhur İttifakı için ise, "Cumhuriyet’in hem yüzüncü yıldönümünü, hem de iki yüzüncü yıldönümünü planlayıp tarihi adımları atacak muazzam bir şuurun özeti ve özel halidir" dedi.