Erdoğan, '23 Nisan'a kadar ücretsiz' demişti; kazanamayınca işler değişti

Erdoğan, '23 Nisan'a kadar ücretsiz' demişti; kazanamayınca işler değişti

Yerel seçim kampanyası sırasında AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 23 Nisan'a kadar ücretsiz olacağını duyurduğu Ankapark'ta işler değişti, bilet kesilmeye başlandı.

Yerel seçim kampanyası sırasında AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 23 Nisan'a kadar ücretsiz olacağını duyurduğu Ankapark'ta (Wonderland Eurasia) işler değişti, bilet kesilmeye başlandı.

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, Erdoğan, resmi olmayan sonuçlara göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kaybeden Mehmet Özhaseki'ye “31 Mart'a kadar değil de 23 Nisan akşamına kadar Ankapark'ı açık tutsanız. İnanıyorum ki hayır dualarını alırız…” dedi.

Ancak Özhaseki Belediye Başkanı seçilemedi. Belediye de Ankapark'ın 23 Nisan'a kadar ücretsiz olması konusunda geri adım attı.

Temapark 2 Nisan'da ücretli oldu, parka ücretli giren ilk kişiye bir yıllık limitsiz giriş kartı hediye edildi. Ankapark'a giriş 25 TL. Bunun 5 TL'si bilet parası, kalanı da kredi olarak yükleniyor. Günlük limitsiz bilet 150 lira, günlük limitsiz VIP 200 lira, yıllık limitsiz bin 200 lira, yıllık limitsiz VIP giriş ücreti bin 600 lira.