Erdoğan: CHP'ye gönül veren kardeşlerim ideolojik yaklaşımları bırakın!

Erdoğan: CHP'ye gönül veren kardeşlerim ideolojik yaklaşımları bırakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ataşehir'de yaptığı itingde 'CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum; ideolojik yaklaşımları bırakın' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ataşehir'deki konuşmalarından satır başları:

"16 YILDA HÜKÜMET OLARAK BİZ SADECE ATAŞEHİR'E 3 KATRİLYON HARCADIK"

Şu güzelliğe bak, şu heyecanı bak. Kartal böyleydi, Maltepe böyleydi şimdi Ataşehir de böyle şimdi. Ataşehiri ilçe yapan kim? Bu kardeşiniz Ataşehir'i ilçe yaparak burada alt yapı, üst yapı sistemi kurarak burada ilçeyi kurduk. 16 yılda biz sadece hükümet olarak Ataşehir'e 3 katrilyon yatırım yaptık. Bakın belediyenin yaptığı harcamaları söylemiyorum. Buradan metro geçti mi? Peki Avrasya Tüneli'nden memnun musunuz? Peki Marmaray'dan memnun musunuz? Bugüne kadar Marmaray'dan 268 milyon yolcu geçti. Ama onlar Marmaray'a gereksiz diyor, onlar boğazın altından Marmaray'ı geçiremez ki. Bizim uygulamalarımızın geçtiği yerlere bunların bunların hayalleri bile ulaşamaz aramızdaki fark bu.

Birinci ve ikinci köprü ile otoyollar, bayramda ücretsiz çünkü her bayram öncesi AK Parti hükümeti Bakanlar Kurulu kararıyla köprü ve otoyolları bedava yapıyor. Bu bizim bugüne kadar yaptığımız uygulama Bay Muharrem. Sen bundan rahatsız mısın? O zaman sen de bir ve ikinci köprüden git, elini tutan mı var? Oralardan git, niye oradan gitmiyorsun veyahutta da sandalla geç karşıya, bunu da yapabilirsin, çok daha isabetli olur, hepten ücretsiz. Kalkıp da devletin kaynakları çeşitlendirerek bu kadar güzel bir eseri Türkiye'ye kazandıracak, sen buna leke atmak için her türlü taklayı atacaksın.

CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum; ideolojik yaklaşımları bırakın.

"BUNLARIN HESABINI BENİM ATAŞEHİRLİ KARDEŞİM SORMAYACAK MI?"

Ataşehir'in Belediye Başkanının eşi burada bol bol daire sahibi oluyor, bol bol daire dağıtıyor. Bunların hesabını benim Ataşehirli kardeşim sormayacak mı? Pazar günü sandık niye geliyor önümüze? Demokratik bir şekilde bu hesabı soruyor muyuz? Bu sizin hakkınız. Hesabı siz soracaksınız.

.