Erdoğan'dan Devlet Bahçeli'ye tepki: Bunlar hesap kitap bilmiyor

Erdoğan'dan Devlet Bahçeli'ye tepki: Bunlar hesap kitap bilmiyor

Partisinin grup toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlatmış olduğu askıda ekmek kampanyasına tepki gösterdi. Erdoğan, Bahçeli'ye dolaylı yoldan "Hesap, kitap bilmiyor" eleştirisi yaptı.

Siyasette "ekmek" yeni gündem maddesi oldu. "Gaziantep'te evimize ekmek götüremiyoruz" diyen vatandaşa "Al keyif çayı iç" diyerek çay fırlatan AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri en çok konuşulanlar arasına girmişti. 

Erdoğan, partisinin Meclis'teki grup toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Burada bir gazetecinin "Devlet Bahçeli'nin askıda ekmek kampanyası başlatmasını nasıl yorumluyorsunuz" sorusuna yanıt veren Erdoğan, Bahçeli'ye ve kampanyaya tepki gösterdi:

“Böyle bir şey var mı Türkiye’de. Bugün evine ekmek götüremeyen diye bir şey Türkiye’de var mı? İnanıyor musunuz buna? Bazı şeyleri kendiniz bir çözün. Bugün Türkiye her şeyiyle, asgari ücretiyle, maaşıyla çok çok ülkeleri geride bırakmış bir Türkiye var. Büyüme oranına bakıyorsun en iyi noktada olan ülkeyiz. Bunlar hesap kitap bilmiyor."