Erdoğan'ı çok kızdıracak fotoğraf

Erdoğan'ı çok kızdıracak fotoğraf

Devletin resmi toplantısına, AKP İl Başkanı’nın tam Vali’nin karşısına oturtularak eşlik etmesi eleştirilere neden oldu.

Geçen hafta sonu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bursa Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Selçuk, Bursa Valiği’nde İl müdürleri koordinasyon toplantısı yapıldığını ve o toplantının fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

AKP Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de, katıldığı Bursa Valiliği’ndeki toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. AKP’li vekil Gözgeç de devlet bürokratları ile yapılan koordinasyon toplantısından paylaşım yaptı.

Ancak Bakan Selçuk’un da, AKP’li vekil Gözgeç’in de paylaşımlarında bir ayrıntı dikkat çekti.

Bakan, Vali, Milletvekili ve devlet bürokrasisi ile yapılan İl müdürleri koordinasyon toplantısına, AKP Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da katıldı. Toplantıda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un sağında Bursa Valisi Yakup Canbolat otururken, sol tarafına ise AKP Bursa İl Başkanı Ayhan Salman oturtuldu.

Devletin resmi toplantısına, AKP İl Başkanı’nın tam Vali’nin karşısına oturtularak eşlik etmesi eleştirilere neden oldu.

AKP İl Başkanı’nın devletin resmi toplantısına katılması, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın sözlerini hatırlattı. Erdoğan 24 Haziran seçimleri öncesinde tek parti dönemini eleştirerek, “Siz CHP'nin teşkilat mensuplarının vali olduğunu bilir misiniz? İl başkanı aynı zamanda vali. Bunların demokrasi anlayışı bu” demişti.