Erdoğan, Orhan Gencebay'dan beste istedi

Erdoğan, Orhan Gencebay'dan beste istedi

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Orhan Gencebay'dan beste istedi.

Geçtiğimiz günlerde AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 'Büyük Samsun Buluşması' için Samsun'daydı. Samsunlularla buluşan Erdoğan, ses sanatçısı Orhan Gencebay'ın yeni bestelediği esere ilgi gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Hele hele bir bestesi çıkınca ondan sonra sen seyret bunun feveranını. Çünkü bu eser çok milli ve yerli bir eser. Tabii müsaade ederseniz ben de kullanırım. Berhudar olun" ifadelerini kullanırken sözlerine şöyle devam etti:

"780 kilometre karelik vatan toprağını bir gergef gibi kardeşlikle dokumamızdan bu beyler rahatsızlık duyuyor. 82 milyon ferdin her birini kucaklamamızdan eş başkanlar rahatsız oluyorlar.Taşıma, bindirilmiş kıta diyerek şu dayanışmamıza çamur atıyorlar. Kömürcü, makarnacı, patatesçi diyerek miting meydanlarına koşan on binlere hakaret ediyorlar. Tekirdağ'da mitingteydim. Çok kalabalıktı. Biraz önce kendisi vardı. Demek ki onu rahatsız ediyor. Bize kara çalmak, milletimize hakaret etmek yerine şöyle dizlerini kırıp, birkaç Samsun türküsü biraz Orhan Gencebay şarkısı dinleseler, belki aramızdaki muhabbeti daha iyi kavrayacaklar."