FLAŞ! Büyükçekmece'ye taşınan AKP'li seçmenlerin kaydı ortaya çıktı

FLAŞ! Büyükçekmece'ye taşınan AKP'li seçmenlerin kaydı ortaya çıktı

CHP'li Özgür Karabat'ın açıkladığı isimlerin seçmen kaydı ortaya çıktı.

Büyükçekmece'ye seçmen kaydırması yapıldığı iddiasıyla AKP'nin seçim tekrarı istediği İstanbul'da çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.

31 Mart seçimlerinde Büyükçekmece Belediyesi'ne aday olan Mevlüt Uysal'ın, Başakşehir Belediye Başkanlığı'nı yürüttüğü dönemde beraber çalıştığı birçok ismin Büyükçekmece'ye taşıma seçmen olarak geldiği görüldü.

CHP'li Özgür Karabat'ın açıkladığı isimleri, 4 Ocak'ta askıya çıkan seçmen listeleri de doğruladı.

Halk TV'den Can Coşkun'un haberine göre; daha önce Uysal'ın yardımcısı, çalışma arkadaşı ve dernek üyesi olan kişilerin kaydı, Uysal'ın Büyükçekmece'ye adaylığını koymasının ardından Başakşehir ve Fatih'ten Büyükçekmece'ye taşındı. Seçmen kayıtları da kimin, hangi ilçeden taşındığı da ortaya koydu. 

HEPSİ AYNI DAİREDE


Taşınan bu seçmenlerin tamamının aynı daireyi adres olarak göstermesi dikkat çekti. Seçmen listelerine göre; taşınan seçmenlerin hepsi Kamiloba Mahallesi'ndeki aynı dairede görünüyor. 

İşte seçmen listesi:

Nurettin ERTEMEL – Kaydını Bakırköy'den Büyükçekmece'ye aldırdı

Mevlüt Uysal'ın başkanlık döneminde Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı, Mevlüt Uysal'ın Mütevelli Heyeti'nde yer aldığı Sıcak Yuva Vakfı'nda Yönetim Kurulu üyesi. 

Kağan ŞAHİN –  Kaydını Başakşehir'den Büyükçekmece'ye aldırdı

 
Mevlüt Uysal'ın başkanlık döneminde Başakşehir Belediyesi'ni temsilen İBB meclisine girdi, Başakşehir Futbol Takımı Yönetim Kurulu üyesi.

Hüseyin SEVİM – Kaydını Fatih'ten Büyükçekmece'ye aldırdı

Mevlüt Uysal'ın Mütevelli Heyeti'nde yer aldığı Sıcak Yuva Vakfı'nda Yönetim Kurulu üyesi. Yeşilay'ın Fatih İlçesi Şube Başkanı.