Gelecek partili Serkan Özcan'dan Bahçeli tepkisi!

Gelecek partili Serkan Özcan'dan Bahçeli tepkisi!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serkan Özcan, Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıya ilişkin açıklamalrada bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serkan Özcan, Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıya ilişkin “Siyasi partileri hedefe koyan, gazetecileri tehdit eden, sokaklara şiddet salan ve siyaseti kriminalize eden yaklaşımın asıl hedefi de sorumlusu da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’dir. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gücünü kullanmakta, iktidar içindeki konumunu kullanarak mafyatik bir tutumla kişisel hesabını görmekte, ülkeyi ateşe atmaktadır” dedi.

Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan, parti genel merkezinde yaptığı video açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Özcan, "Bunlar ancak bir gün siyasi partileri diğer gün gazetecileri tehdit ederek, sokakta insanlara saldırarak, milleti terörize ederek var olabilirler. Bunların varlık nedeni siyasal şiddettir" diye konuştu.