Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan darbe açıklaması!

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan darbe açıklaması!

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, "Tamam anladık size sözde dediler. Çok büyük bir tehlike ortaya çıktı. 'Tamam ‘darbeyi’ ima eden şeyler söylendi,

Can Ataklı diye bir adam yazlığından Türkiye Cumhuriyeti devletini neredeyse yıkacaktı, çok büyük bir tehlikeye sebep oldu. Tamam '20’li yaşlardaki çocuklar' üniversite önünde eylem yaptı, büyük bir terörist tehdit çıktı ortaya. Zaten 'sizin dışınızdaki herkes' terörist, darbeci, hain, bölücü... Hepsine Tamam! Hepsi tamam da aşı nerede?" dedi.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, "Tamam anladık size sözde dediler. Çok büyük bir tehlike ortaya çıktı. 'Tamam ‘darbeyi’ ima eden şeyler söylendi, Can Ataklı diye bir adam yazlığından Türkiye Cumhuriyeti devletini neredeyse yıkacaktı, çok büyük bir tehlikeye sebep oldu. Tamam '20’li yaşlardaki çocuklar' üniversite önünde eylem yaptı, büyük bir terörist tehdit çıktı ortaya. Zaten 'sizin dışınızdaki herkes' terörist, darbeci, hain, bölücü... Hepsine Tamam! Hepsi tamam da aşı nerede?" dedi.

Özcan, Genel Merkez'de partisinin gündeme ilişkin görüşlerini açıkladı. MHP lideri Bahçeli’nin  “HDP kapatılsın” çağrısına ilişkin Özcan, "Millet ekmek derdinde bunlar milleti düşmanlaştırmak derdinde. Millet ay sonunu getirme derdinde bunlar milleti kutuplaştırmak derdinde" diye konuştu. Özcan, özetle şunları söyledi:

"ARTIK ÜLKEYİ YÖNETEN BİR İKTİDAR YOK"

 “Artık ülkeyi yöneten bir iktidar yok. Tam tersine, baştan aşağı bir trol ordusuna, propaganda birliğine, manipülasyon gücüne dönüşmüş bir koalisyon iktidarı var. Milletin derdi asgari ücret, onların derdi en alakasız şeylerden darbe çıkarmak. Milletin derdi ay sonunu getirmek, onların derdi her gün birisini daha hain ilan etmek. Milletin derdi çocuğunun eğitimi için bilgisayara ve internete ulaşmak, bunların derdi her gün birisini terörist ilan etmek. Milletin derdi elektrik, su, doğalgaz faturasını ödeyebilmek, bunların derdi milletin içine daha fazla fitne, fesat ve ayrılık tohumu ekmek. Beyler iktidar elinizde; varsa bir darbe kumpası, varsa niyeti bozuklar, varsa milli iradeye kastedecek hainler bulun çıkarın! Sabahtan akşama twitter kampanyaları, medya organizasyonları, içi boş hamaset artık usandırdı, gerçekten usandırdı. Millet bunu hak edecek ne yaptı? ”

"HEPSİNE TAMAM! HEPSİ TAMAM DA AŞI NEREDE?"

"Tamam anladık size sözde dediler. Çok büyük bir tehlike ortaya çıktı. 'Tamam ‘darbeyi’ ima eden şeyler söylendi, Can Ataklı diye bir adam yazlığından Türkiye Cumhuriyeti devletini neredeyse yıkacaktı, çok büyük bir tehlikeye sebep oldu. Tamam '20’li yaşlardaki çocuklar' üniversite önünde eylem yaptı, büyük bir terörist tehdit çıktı ortaya. Zaten 'sizin dışınızdaki herkes' terörist, darbeci, hain, bölücü. Sizden olmayan fiilen nüfusun yarısı terör örgütlerinin elinde oyuncağa dönmüş. Siz nasıl bir kişiye dört maaş veriyorsanız, muhalif olan herkes de dört terör örgütüne birden üye olmuş. Biz zaten tesadüfen bunca teröristin arasında canımızı koruyarak yaşayan insanlarız. Siz yani iktidar da tesadüfen bunca darbe tehdidi altında hala iktidardasınız. Hepsine Tamam! Hepsi tamam da aşı nerede? Hepsine tamam da bu 2800 TL asgari ücretle ay sonu nasıl gelecek? Hepsine tamam da bu zamlarla hayat pahalılığıyla vatandaş nasıl yaşayacak? Hepsine tamam da bu işsizlikle milyonlarca insan nerede iş bulacak?”

" MİLLET AY SONUNU GETİRME DERDİNDE BUNLAR MİLLLETİ KUTUPLAŞTIRMAK DERDİNDE"

 “En son 15 yıl önce duyduğumuz ‘şu parti kapatılsın, bu parti kapatılsın’ kampanyası şimdi bu iktidarın günlük diline dönüşmüş durumda. Milyonlarca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına Allah’ın her günü hakaret etmek artık bu koalisyon iktidarının günlük rutinine dönüştü. Önlerine geleni terörizmle suçluyorlar. Emin olun, terör örgütlerinin bile bunlar kadar terör gündemi yok. Daha düne kadar 17/25 FETÖ saati önünde poz verenler, bugün milleti terörist olmakla suçlayıp duruyorlar. Dünya’nın ciddi hiçbir ülkesinde vatandaşlarına, milletine, siyasi partilerine bu kadar terörizm suçlaması yapan bir kafa bulamazsınız. Millet ekmek derdinde bunlar milleti düşmanlaştırmak derdinde. Millet ay sonunu getirme derdinde bunlar milleti kutuplaştırmak derdinde. Bu koalisyon iktidarının ülkenin sorunlarını çözmek bir yana bu sorunları idrak etmesi bile artık mümkün değildir.”