Gerici Akit'in sapık zihniyeti: Kız çocuklarını sansürlediler

Gerici Akit'in sapık zihniyeti: Kız çocuklarını sansürlediler

Dinci Akit gazetesi, yaşları 3 ila 8 arasında değişen ritmik jimnastik sporcusu kız çocuklarını hedef aldı ve çocukların fotoğraflarını sansürleyerek verdi.

3-5 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Avrupa Yakası’nda bir ilk olan “Uluslararası Beylikdüzü Ritmik Cup Turnuvası” düzenlendi. Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Beylikdüzü Yıldızlar Cimnastik Spor Kulübü’nün birlikte düzenlediği turnuvaya 8 ülkeden 18 kulüp ve 300 sporcu çocuk katıldı. Turnuvada ritmik cimnastik duayeni Gönül Şanda anısına da tören düzenlendi.

DİNCİ AKİT GAZETESİNDEN ÇİRKİN İFADELER

OdaTv'den Fethi Yılmaz'ın haberine göre, dinci Akit gazetesi ise, yaşları 3 ila 8 arasında değişen ritmik jimnastik sporcusu kız çocuklarını hedef aldı. Dinci Akit, 3 ila 8 yaşlarındaki sporcu kız çocuklarının fotoğraflarını sansürleyerek verdi. Akit’ten Serkan Çelik imzalı yayımlanan metinde, ritmik jimnastik kıyafetli 3 ila 8 yaşındaki kız çocukları için, “rezil, ahlaksız” şeklinde çirkin ifadeler kullanıldı. Henüz 3 yaşındaki kız çocuklarının fotoğraflarını sansürleyerek veren dinci Akit gazetesi, Ramazan ayını da çirkin haber metnine kılıf yaptı ve CHP’li Beylikdüzü Belediyesi’ni de hedef yaptı.

'FOTOĞRAFLARINI SANSÜRLEDİKLERİ ÇOCUKLARIN YAŞ ARALIĞI 3 İLA 4'

Dinci Akit’in çirkin metnine, turnuvaya katılan kız çocuklarının aileleri de çok sert tepki gösterdi. Turnuvaya katılan bir kız çocuğunun annesi, Odatv’ye konuştu ve “Bunu yazanlar ruh hastası pedofililerdir. Böyle bir spor etkinliğine bu gözle bakanlar pedofildir, sapıktır” dedi.

“Oradaki her çocuk farklı yaş kategorilerinde başarılı çocuklar. Farklı spor kulüplerinden, farklı ülkelerden onlarca çocuk katıldı bu turnuvaya” diyen sporcu kız çocuğunun annesi, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu hadsizler, bu sapkın, pedofil ruh hastalarının fotoğraflarını sansürledikleri çocukların yaş aralığı 3 ila 4 yaşından başlayıp 10 yaşına kadar giden çocuklar.Ben siyasi bir yönelimden söz etmiyorum. Ben hep hoşgörülü bir insan oldum ama ruh hastası insanlarla bir arada yaşamak istemiyorum. Mevzu bahis bizim çocuklarımız. Siyasi bir takım insanlarla hesaplaşma yapmak adına, birilerinin çığırtkanlığını yapmak adına oradaki meleklerle denk çocukları kullanıyor olmaları mide bulandırıcı bir durum. Bunun sağ ile sol ile alakası yok.

Şu an, o gün o spor salonunda turnuvaya katılmış olan ve katılmamış olan tüm cimlastik velileri ayağa kalkmış durumda. Konuyla ilgili hukuki süreç başlatacağız. Ayrıca Cimlastik Federasyonu da konuyla ilgili harekete geçti.

'EKREM İMAMOĞLU’NA SALDIRMAK İÇİN BENİM ÇOCUĞUMU ALET EDİYORLAR'

Hadsizin yazısındaki ifadesinden de çok rahatsız olduk. Siyasi atıflarda bulunmak adına, pedofilinin önünü açacak söylemlerle kitlelere ulaşmak kadar çirkin bir şey yok. Biz çocuklarımızı hangi gözden korumak zorunda kalacağız. Bunlar nasıl insanlar ki, bu çocuklara o gözle bakabiliyorlar ve ‘teşhirci’ diyebiliyorlar. Bunlara sapkınlıklarından dolayı ne demek lazım onu dahi bilmiyorum.

Konuyla ilgili Ekrem İmamoğlu’na da bilgi verilmiş. Ekrem İmamoğlu’na saldırmak için benim çocuğumu alet ediyorlar. Böyle bir hadsizlik olamaz. Ruh hastası bu adamlar. Serkan Çelik diye bir adamın imzası var metinlerinde.Başka veliler aramış, ‘bizim yazarımız değil, şuraya mail atın. Bizim haberimiz değil diyorlar’ diye geçiştirmişler.

'BU GÖZLE BAKANLAR PEDOFİLDİR, SAPIKTIR'

Ben bunlara daha ne söyleyebilirim, duygumun ifadesi yok bu sapıklığın. Bu çocuklar başarılı çocuklar. Bu çocuklar İspanya, Yunanistan, Bulgaristan, Dubai gibi birçok ülkedeki ve  yerdeki jimnastik turnuvasına katılmış ve dereceye girmiş başarılı çocuklar.

Bunu yazanlar ruh hastası pedofililerdir. Böyle bir spor etkinliğine bu gözle bakanlar pedofildir, sapıktır.”

İşte dinci Akit'in o çirkin metni:

Fethi Yılmaz