'Güçlü bir YURT'a ihtiyacımız var'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetemiz yazarları Süleyman Kılıç ile Mustafa Ülkü Caner'e medyayı değerlendidi. Güçlü bir Yurt Gazetesi'ne Türkiye'nin ihtiyaçı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Milyonlar olduğumuzun farkına vardık, artık önümüzde hiçbir güç duramaz" dedi.
Sayın Genel Başkan, YURT Ailesi olarak ilk günden itibaren sizi takip ediyoruz. Gözlemlerimizi hem gazetemizden hem de internet sitemizden okurlarımıza ulaştırıyoruz günü gününe an be an… Yurt Ailesi’ne ve okurlarına ne söylemek istersiniz?
K.K. - Yurt Ailesine içten sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum. Yurt Gazetesi’ni okuyan bütün okurlara da yürekten teşekkür ediyorum. Güçlü bir YURT gazetesine hepimizin ihtiyacı var. Çünkü halkın doğru haber alma hakkı büyük ölçüde iktidar tarafından kısıtlanmış ve ancak sınırlı sayıdaki gazete ve o gazetelerde yazan gazeteciler ancak haber yapabiliyorlar. Bunlarda iktidarın hem mali, hem siyasal baskısı altında! O nedenle bütün vatanseverleri özellikle bu tür gazetelere destek vermesi lazım. Okunması lazım, okutulması lazım!
KORKU GÖMLEĞİNİ ÜZERİMİZDEN ATTIK
Sizi daha fazla yormak istemiyoruz. Bu nedenle Yurt Ailesine ve halka, bizim aracılığımızla vereceğiniz mesajınız ne olacaktır?
K.K.- Yurt Ailesi’ne ve halkımıza mesajım şu: AKP iktidarı tarafından toplum üzerine korku gömleği giydirilmek isteniyordu. Bu yürüyüşle bu korku gömleği atıldı. Artık bundan sonra herkes düşüncelerini rahatlıkla ve özgürce dile getirme hakkına sahiptir ve biz yalnız değiliz. Biz milyonlarız. Eğer biz milyonlar olduğumuzun farkına vardığımız andan itibaren ki vardık bu yürüyüşle, o zaman önümüzde hiç bir güç duramaz.
Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
K.K.- Gayet iyiyim, hem de çok iyiyim!