İBB yemedi içmedi Ekrem İmamoğlu’nu jet hızıyla sildi!

İBB yemedi içmedi Ekrem İmamoğlu’nu jet hızıyla sildi!

YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal kararı ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İBB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarındaki tüm paylaşımları kaldırıldı.

31 Mart yerel seçimini kazanan ve mazbatasını 17 Nisan'da alabilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 20 günlük görev süresi boyunca bir çok etkinliğe imza attı. İmamoğlu'nun katıldığı tüm etkinlikler, tebrik ziyaretleri İBB'nin internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Ancak YSK'nın kararının ardından internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından tüm paylaşımlar kaldırıldı.

İBB'nin internet sitesinin birinci sırasında YSK'nın iptal kararı yer aldı. Sitede sadece İmamoğlu'nun 29 Nisan günü katıldığı şehit itfaiye onbaşı Taner Çebi'nin birinci ölüm yıldönümünde düzenlenen anma etkinliğine ilişkin haber kaldı. İnternet sitesi ve sosyal medya hesaplarında İmamoğlu'nun İBB personeli ile bir araya geldiği toplantı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Lale Festivali, İBB çalışanları ile 1 Mayıs kutlaması, Almanya Federal Cumhuriyeti'nin bir önceki Cumhurbaşkanı Cristian Wulff, Büyükelçi Martin Erdmann, İstanbul Başkonsolosu Michael Reiffenstuel, Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis ve bakan Gergely Gulyas, Kanada İstanbul Başkonsolosu Ulric Shannon, Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima'nın tebrik ziyaretlerinin de aralarında bulunduğu bir çok etkinlik kaldırıldı.