İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'ndan sandıkların kapanmasının ardından ilk açıklama

İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'ndan sandıkların kapanmasının ardından ilk açıklama

Millet İttifakı'nın İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu basın toplantısı düzenledi

Millet İttifakı'nın İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu basın toplantısı düzenledi. Hayatını kaybeden yurttaşlar için baş sağlığı dileklerini dile getiren Kaftancıoğlu, sandıkların tüm yurtta olduğu gibi İstanbul'da da kapandığını hatırlatarak aralıklarla kamuoyunu bilgilendireceklerini söyledi. İmamoğlu ise İstanbul'u kastederek sandık başından ayrılmayacaklarını, burada kalacaklarını söyledi.

Kaftancıoğlu'nun satır başları şöyle:

Ne yazık ki memleketin kimi bölgelerinden ölüm haberleri geldi. Bizler hiçbir seçim sonucunun insan sağlığından önemli olmadığının altını çiziyoruz. İlerleyen saatlerde sandıklar açılmaya başlandığında sizlere belirli aralıklarla bilgi vereceğim.

Gayet sakin ve huzurlu yönettiğimiz süreci sandıklar açılmaya başlandıktan sonra da kontrollü bir şekilde bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

İmamoğlu'nun  satır başları şöyle:

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Umuyorum daha fazla üzücü bir olay duymaksızın bu süreci tamamlarız. Bu bir yerel seçim, günün sonunda bir netice ortaya çıkacak. Üzücü olayları hiçbirimizin duymak istemediğini biliyorum.