İstanbul'da AKP'den broşürlü algı operasyonu: Bakın ne dağıtıyorlar...

İstanbul'da AKP'den broşürlü algı operasyonu: Bakın ne dağıtıyorlar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çıkardığı İstanbul Bülteni adlı yayının şubat sayısının metrolarda, otobüslerde ve İBB'nin sosyal tesislerinde dağıtıldığı ortaya çıktı.

31 Mart yerel seçimleri geride kalmasına rağmen AKP'nin İstanbul seçimlerine itirazı sürüyor. AKP bir yandan itirazlarını sürdürürken, bir yandan da algı operasyonu yapmaya devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çıkardığı İstanbul Bülteni adlı yayının, şubat sayısının; metrolarda, otobüslerde ve İBB'nin sosyal tesislerinde dağıtıldığı ortaya çıktı. İstanbul Bülteni'nin en son şubat ayında çıktığı, o günden beri yeni sayısının basılmadığı belirtildi.

Derginin, söz konusu şubat sayısında kapağında AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bulunurken, giriş sayfasında ise İBB'nin eski başkanı Mevlüt Uysal'ın "Sevgili İstanbullular" başlığıyla yurttaşlara seslendiği bir yazı yer alıyor.

Özellikle İBB'nin tesislerinde mayıs ayına girilmesine rağmen İstanbul Bülteni'nin şubat sayısının konulması tartışmaları da beraberinde getirdi.

İşte sosyal tesislerde standa bırakılan broşürler:

Kaynak: Odatv