İYİ Parti'de gerilim tırmanıyor: 'FETÖ'cülerin enstrümanlarını kullanıyor'

İYİ Parti'de gerilim tırmanıyor: 'FETÖ'cülerin enstrümanlarını kullanıyor'

Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu için 'FETÖ'cü diyen Ümit Özdağ ve tartışmaya dahil olan AK Partili Bülent Bülent Turan'a sosyal medyada paylaştığı video ile cevap verdi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın canlı yayında İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu FETÖ'cülükle suçlamasının ardından çıkan tartışma sürüyor. Meral Akşener, bugün İYİ Parti'ye operasyon yapılmak istendiğini ima ederken, bir tepki de İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'ndan geldi.

Partilerinde herhangi bir FETÖ'cünün olması durumunda ilk itiraz ve kavga edecek kişinin kendisi olduğunun altını çizen Ağıralioğlu şunları kaydetti:

ÖZDAĞ, FETÖ'CÜLERİN ENSTRÜMANLARINI KULLANIYOR"

"Genel Başkanımız, Burhan Kavuncu'ya ilişkin devletin ilgili birimlerinden bilgi aldı. Burhan Kavuncu kesinlikle FETÖ'cü değildir. Partimizde her hangi biri FETÖ'cü olsa ilk önce ben karşı duracağım. Parti içerisinde her türlü itirazı ve kavgayı veririm. Özdağ, FETÖ'cülerin enstrümanlarını kullanıyor. 'FETÖ hassasiyeti taşıyorum' diye onlarla ayn şeyi yapmak Ümit Özdağ'ın en büyük problemidir. Bir mücadele düşmana benzediğiniz zaman kaybedilir, yenildiğinde değil. Ümit Özdağ, FETÖ'cülerle mücadele etmek istiyorsa önce FETÖ'cüler gibi davranmaktan vazgeçsin."

Ağıralioğlu, Meclis'te yaptığı bir konuşmanın videosunu paylaşarak “Aslolan 'Fetö'cülük' ile mücadeledir. Fetö'cülük nedir? Bülent Turan sana söylüyorum, Ümit Özdağ sen anla!" ifadelerini kullandı.