İYİ Parti'den 15 Temmuz talimatı

İYİ Parti'den 15 Temmuz talimatı

15 Temmuz darbe girişiminin 2. Yılı nedeniyle İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın imzasıyla il başkanlıklarına talimat gönderildi.

İYİ Parti’den il başkanlıklarına gönderilen talimatta, ‘hain darbe girişiminin yıl dönümü sebebiyle etkinlik düzenlenebilir ve gerçekleşecek etkinliklere katılım sağlanabilir' ifadeleri kullanıldı.

İYİ Parti İl Başkanlıklarına, 15 Temmuz talimatı gönderildi. İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın imzasıyla İl Başkanlıklarına giden talimatta, '15 Temmuz günü teşkilatlarca etkinlik düzenlenebileceği gibi, mülki amirliklerce düzenlenecek tören ve etkinliklere katılım olması gerektiği' belirtildi.

Talimatta şu ifadeler yer aldı:

"Demokrasi ve Milli Birlik Günü" olarak ilan edilen 15 Temmuz tarihinde şehitlerimiz anılmakta; demokrasimiz, milli birlik ve bütünlüğümüzün güçlendirilmesine dönük faaliyetler yapılmakta ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin başta FETÖ ve PKK olmak üzere tam ayrılıkçı ve bölücü terör örgütlerine yönelik mücadelesinin sürdürülmesi kararlı bir şekilde vurgulanmaktadır.

İYİ Parti olarak kuruluşumuzdan bugüne ülkemizin milli birliği, bütünlüğü ve kardeşliğinin güçlendirilmesine her türlü desteğimiz sürecektir.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla teşkilatlarımızca etkinlik düzenlenebilir, gerçekleşecek olan etkinliklere katılım sağlanabilir"