İYİ Parti’li Koray Aydın’dan ‘Bahçeli’ gafı…Yuhalandı

İYİ Parti’li Koray Aydın’dan ‘Bahçeli’ gafı…Yuhalandı

Akşener’in evinin önünde toplanan kalabalığa seslenen Genel Başkan Yardımcısı Aydın, yanlışlıkla ‘Liderimiz Devlet Bahçeli’ dedi. Aydın, uzun süre yuhalandı.

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’i ikna için evinin önünde toplanan kalabalığa seslenen Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, konuşması sırasında gaf yaptı.

Akşener'den önce kalabalığa seslenen ve Meral Akşener'in Pazartesi günü genel merkezde görevinin başında olacağını duyuran Aydın'ın yaptığı gaf, vatandaşların tepkisini çekti. Konuşması sırasında "Liderimiz Devlet Bahçeli" diyen Aydın, vatandaşlar tarafından uzun süre yuhalandı.

Aydın'ın konuşması şöyle:

"Türk siyasi tarihi, yapılan her seçim sonunda koltuğuna yapışan onları bırakmayan her seçim sonucuna kendine göre mazeret uydurarak partideki koltuğunu terk etmemek adına her şeyi yapan siyasi liderleri tanıdı. İYİ Parti, Sayın Akşener belki de Türk siyasi tarihine geçecek bir adım attı. Sorumluluğu üzerine aldı. 'Ne yaptıysak hep beraber yaptık ama sorumluluk bana aittir' dedi. Hiç kimsenin yapamadığını yaparak olağanüstü kongre kararı aldı. Demokrasi tarihine vurduğu bu yiğitçe davranış nedeniyle bizlerin göğsümüzü kabartan, başımızı dik tutan Sayın liderimiz Meral Akşener'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Pazartesi günü saat 15.00'de sayın liderimiz Devlet Bahçeli-Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener genel merkezde görevinin başında olacak."