
İzmir CHP Deniz Yücel'le devam dedi
CHP İzmir'de tek aday olan Deniz Yücel, 653 delegesi olan İzmir'de geçerli sayılan 611 oyun 258'ini alarak İl Başkanı seçildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü Kongre Kültürpark’taki Celal Atik Spor Salonu’nda 37. Olağan Kongre'sini düzenleyerek, yeni yönetimini seçti.
CHP İzmir'de tek aday olan Deniz Yücel, 653 delegesi olan İzmir'de geçerli sayılan 611 oyun 258'ini alarak İl Başkanı seçildi.
Yücel yeniden il başkanı seçilmesinin ardından yaptığı değerlendirmede, "Bugün Olağan İl kongremizi gerçekleştirdik. İlçe kongrelerimizi yapmıştık. İzmir'de yeni kadrolarımızı belirliyoruz.
Kongremizin İzmir'e, partimize, ülkemize ve mücadelemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. CHP 31 Mart yerel seçimlerinden sonra iktidara çok yakın. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde ve liderliğinde CHP tüm kadrolarıyla şu anda Türkiye'yi yönetmeye hazır bir siyasi parti. Hepimize yüklediği bir sorumluluk var. Bunun bize yüklenen tarihi bir misyon var. Bu misyonun ve sorumluluğun bilincinde partimizi ilk genel seçimlerde iktidara taşımak için mücadele vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.