Kaftancıoğlu’ndan 1 Mayıs çağrısı

Kaftancıoğlu’ndan 1 Mayıs çağrısı

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Bakırköy’deki mitinge çağrı yaptı. Kaftancıoğlu, “İş, adalet ve özgürlük için Bakırköy’deki miting alanında buluşalım” dedi.

DİSK ve KESK’in de içinde bulunduğu İstanbul 1 Mayıs Koordinasyonu üyeleri yaptıkları basın açıklamasında 1 Mayıs Çarşamba günü saat 12.00’de Bakırköy’de miting düzenleneceğini duyurmuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya platformlarından yayınladığı videoyla Bakırköy’deki 1 Mayıs kutlamalarına çağrıda bulundu.

Kaftancıoğlu, Taksim Meydanı’nda bulunan Cumhuriyet Anıtı önünde yaptığı çağrıda şu ifadeleri kullandı:

"Emeğin her geçen gün daha da sömürüldüğü, kazanılmış hakların yok edilmek istendiği, işsizliğin, adaletsizliğin tavan yaptığı bir dönemden geçiyoruz. Bu böyle gitmez, gitmeyecek. İstanbul’a doğan güneş, tüm Türkiye’yi aydınlatıncaya kadar mücadelemiz sürecek. 1 Mayıs Emek, Dayanışma ve Mücadele Günü’nde emeğiyle geçinen milyonlarla birlikte iş, adalet ve özgürlük için 1 Mayıs’ta Bakırköy’deki miting alanında buluşalım. Emeğimiz, ekmeğimiz, geleceğimiz için Haydi 1 Mayıs’a”

CHP İstanbul İl Örgütü, 1 Mayıs’ta Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Caddesi’nde kortej oluşturacak ve miting alanına yürüyecek.