Kılıçdaroğlu:  Hepsini gerçekleştireceğiz

Kılıçdaroğlu: Hepsini gerçekleştireceğiz

Denizli'de sabah saatlerinde STK'larla bir araya gelen Kılıçdaroğlu daha sonra Bozkurt ilçesinde esnafla buluştu.

Seçim çalışmaları kapsamında Denizli’de sabah saatlerinde Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ile  bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra Bozkurt ilçesinde esnafla buluştu. Açık alanda düzenlenen toplantıya vatandaşlarda katıldı.

İşte Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarından satır başları

Ekonomi ile ilgili 25 Haziran’da şunu yapacağız bunu yapacağız diye her hangi bir vaatleri yok. Onlarda biliyor 25 Haziran’da yolcular. İktidara geldiğimizde ilk işimiz çiftçinin kredi borçlarının faizlerini silmek olacak. Esnafın neden ödediği belli olmayan kira stopajını kaldıracağız.
1 Ocak 2019’da asgari ücereti 2 bin 300 lira yapacağız.

Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında Millet İttifakı’nın meclis çoğunluğunda emeli maaşları en düşük 1500 TL olacak.

Şimdi diyorlar ki ‘Kılıçdaroğlu sen söylüyorsun da  para nerede?’

Geçtiğimiz yıl İngiltere’deki tefecilere 151 milyar dolar ödediler ödemeye de devam ediyorlar. Bunlar dışarıdaki tefecilere verilenler bir de içerideki tefeciler var. Sen tefecilere para buluyorsun da ülkedeki fakir fukaraya bulamıyor musun?

Sudan’da arazi kiraladılar. Oradaki arazide tarım ürünü yetiştirip Türkiye’ye daha ucuza getireceklermiş. Sen parayı oradaki çiftçiye vereceğine kendi çiftçine ver.

Nohut dışarıdan, fasulye dışarıdan, saman bile dışarıdan sen götür parayı Sudanlı çiftçiye ver.

Bugüne kadar kime oy verdiyseniz verdiniz. Bundan sonra için sizden isteğim sandığa giderken bir kez daha düşünmeniz. İktidar olduğumuzda söylediklerimizin hepsini gerçekleştireceğiz. Kimsenin kılığı kıyafetiyle, dili diniyle ilgilenmeden millet için çalışacağız. Bu nedenle ittifakın adını ‘Millet İttifakı’ koydu.