Kılıçdaroğlu 'kabile reisi' dedi

Kılıçdaroğlu 'kabile reisi' dedi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu mobil şirketlerin milyarlık borçlarının AKP Hükümeti tarafından silinmesine sert tepki gösterdi. CHP lideri "Çiftçinin, emeklinin, sade vatandaşın borcu olsa gırtlağına çökersiniz" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün kadın muhtarlarla biraraya geldi. CHP lideri kadın muhtarlarla buluşmasında kısa bir konuşma yaparak kadınların daha çok siyasette olması gerektiğini vurguladı.

ÇİFTÇİNİN, EMEKLİNİN OLSA GIRTLAĞINA ÇÖKERSİNİZ

CHP lideri kadın muhtarla konuşmasından sonra twitter'dan sert mesajlar yayınladı.  Kılıçdaroğlu mobil şirketlerin milyarlık borçlarının AKP Hükümeti tarafından silinmesine sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu "Çiftçinin, emeklinin, sade vatandaşın borcu olsa gırtlağına çökersiniz ama mobil şirketlerin milyarlık borçlarını bir kalemde siliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

KABİLE REİSLERİ FAKİRİN ALIN TERİNİ ZENGİNİN ÖNÜNE SERİYOR  

CHP lideri tepkisini şu şekilde sürdürerek "Eskinin kahramanları zenginden alıp fakire verirdi, şimdinin kabile reisleri fakirin emeğini, alın terini zenginin önüne seriyor!" dedi.

NASIL DÜZELECEK?

Chp lideri bu kötü gidişatla ilgili "adalet olmadan işimiz, aşımız, huzurumuz olmaz. Ülkede kötü giden her şeyin temelinde, hükümetin bizzat beslendiği adaletsizliği görürüz!" dedi.