Kılıçdaroğlu: Kavga edeni kapının önüne koyarım

Kılıçdaroğlu: Kavga edeni kapının önüne koyarım

Kaya Termal Otel’de ilçe başkanlarıyla buluşan CHP Lideri basına kapalı gerçekleşen toplantıda önemli mesajlar verdi. 

Özgür TUĞRUL/YURT

Toplantıya İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları ve milletvekilleri de katıldı.

TEREDDÜDÜ OLAN AYRILSIN

2019’da yapılacak 3 büyük seçim için izlenecek yol haritasının masaya yatırıldığı toplantıda Kılıçdaroğlu’nun başarı vurgusu yaptığı ifade edildi. Kılıçdaroğlu’nun, ilçesinde seçimi kazanamayacağını öngörenlere “Tereddüdü olan ayrılsın. İddialı olacaksınız” mesajını verdiği belirtildi.

KAVGA EDEN BIRAKSIN 

Ayrıca bazı noktalardaki belediye başkanı ilçe başkanı uyumsuzluğuna vurgu yaptığı öğrenilen Kılıçdaroğlu’nun, “Kavgaya yer yok. Belediye başkanı da ilçe başkanı da ikisi de oturacak hedefe kilitlenecek. Haklı, haksız bakmam, kavga eden görevi bıraksın. Kavga varsa seçimden sonra yapsınlar. Ne yapacaklarını belirlesinler. 2019’dan sonraya bıraksınlar. Sorun Türkiye sorunu. Kırgınlıklar kavgalar bir kenara bırakılacak. Bütün dünya bize bakıyor. Avrupa’nın umudu da biziz. Bize güvenin diyoruz. Türkiye AKP den ibaret değil diyoruz. Batı’da hazırlanan her rapor bizim görüşümüz alınmadan uygulamaya konmaz. Biz önce kendimize güveneceğiz sonra da halka güveneceğiz ve 2019’da başarıya ulaşacağız. Bunun ana aktörü de kadınlar olacak. Şikayetler geliyor. Kadın Kolları araç bulamıyoruz ilçe araç vermiyor diyor. Buna son verin. Ne gerekiyorsa yapın. İzmir tamam ama Manisa neden İzmir gibi olamıyor. Onun da düşünülmesi gerekiyor. 2019 da Türkiye’yi Mustafa Kemal’in istediği çağdaş medeniyet düzeyine getireceğiz” dediği belirtildi.