'Kılıçdaroğlu'nun suçu ölmemek mi?'

'Kılıçdaroğlu'nun suçu ölmemek mi?'

Özel, "Siyaseten tıkandılar, tükendiler ve suçlamaya başladılar. Bu, en hafif deyimiyle vicdansızlıktır" ifadeleriyle Erdoğan'ın açıklamalarına tepki gösterdi.

Yurt Haber Merkezi

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen 15 Temmuz programında konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak başlamıştı. Erdoğan,"O gece burasa iki anı tespit etti. Bunlardan bir tanesi 23:15 civarı. Tankların arasından  sayın Baykemal gelip Bakırköy'e geçti. Bakırköy Belediyesi'ne. Kendi ifadesiyle 'Gidebilecek bir otel bulamadığım için oraya gittim' dedi" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri tepki topladı… CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ANKA'ya konuştu. CHP liderinin iki kez suikaste uğradığını hatırlatan Özgür Özel "Kılıçdaroğlu'nun suçu ölmemek mi" diye sordu.

Özel, sosyla medya hesabından da Erdoğan'a "Darbenin ertesi günü, genel başkanımıza teşekkür telefonu açan sen değil misin" diye sordu. Özel, "Siyaseten tıkandılar, tükendiler ve suçlamaya başladılar. Bu, en hafif deyimiyle vicdansızlıktır" ifadeleriyle Erdoğan'ın açıklamalarına tepki gösterdi.