Kurban Bayramında İmamoğlu'ndan yeni proje: Askıda kurban

Kurban Bayramında İmamoğlu'ndan yeni proje: Askıda kurban

Askıda fatura, anne bebek paketi gibi sosyal yardımlarla gündeme gelen İBB, Kurban Bayramı'nda da yurttaşların yüzünü güldürecek... İBB şimdi de askıda kurban uygulamasını başlatıyor.

Daha önceleri askıda fatura, anne bebek paketi gibi sosyal yardımlarla bir ilki gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı için yeni bir düzenleme ile gündemde... 

Yıl boyunca İstanbul’da onbinlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaşan İBB, Kurban Bayramı’nda da aileleri yalnız bırakmayacak. İBB eliyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıkları gibi Kurban Bayramı’nda da kesecekleri kurbanları bu ailelere ulaştırmış olacak.

KURBAN HİSSE BEDELİ BİN 495 TL

İstanbul Vakfı üzerinden yürüyecek kurban bağışı dayanışmasında; bin 150 büyükbaş kurban kesilecek ve bir kurbanda 7 hisse olacak. Konservasyon işlemiyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak etler kemiksiz ve 16 kg olacak. Hayırseverler bir hisse için bin 495 TL ödeyecek.

İBB bu bağış kampanyasını, Et ve Süt kurumunun İzmir’deki tek anlaşmalı mezbahasına sahip Efkar Et Kombinası ile gerçekleştirecek.