MHP'de kavga!

MHP'de kavga!

Adana'da, MHP'de kurultay isteyen bir grup partilinin basın açıklaması sonrası, başka bir grubun açıklama yapılan binaya girmek istemesi üzerine kavga çıktı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Soner Deniz, binaya girmek isteyenler arasında 'kemerli' kavga çıktı.

MHP Adana İl Sekreteri Ali Karakuş, partide kurultay yapılmasına ilişkin Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı açıklamada, "Ülkücü hareketin ve Türk-İslam dünyasının içinde bulunduğu bu olumsuz durum, kurultayın toplanmasını şart kılmaktadır" dedi. Bu arada, 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla Atatürk Parkı'nda  açıklama yapan MHP'li bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine sloganlar atarak Çukurova Gazeteciler Cemiyeti önüne geldi.



MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, burada esnafa bayrak dağıttığı sırada, yanına gelen bir kişinin basın açıklaması yapılan binayı kastederek, "Başkan yukarı çıkmıyor muyuz?" sözleri üzerine, "Dur Allah aşkına, ne basması" diyerek karşılık verdi. Açıklamanın yapıldığı binaya çıkmak isteyen gruba, yine aynı grupta bulunanlar engel olmaya çalıştı. Grupta yer alan Ülkü Ocakları İl Başkanı Soner Deniz, binaya girmek isteyen MHP'lilere belinden çıkarttığı kemerle vurdu.
 
Grup, sloganlar atarak Çukurova Gazeteciler Cemiyeti önünden ayrıldı.