Muharrem İnce açıklaması... İşte tüm detaylar

Muharrem İnce açıklaması... İşte tüm detaylar

Eski CHP milletvekili Muharrem İnce Yalova'da açıklama yapıyor.

Eski CHP milletvekili Muharrem İnce Yalova'da açıklama yapıyor.

İşte İnce'nin açıklamalarından satırbaşları;

Türkiye; Suriye, ekonomi, terörü konuşmuyor. Bu yalan haber çıkınca hissettim. Tezgâh var dedim. Sonra sayın genel başkana sordular Saraya giden CHP’li var diye. Şaşırmadım. Doğrudur ismi açıklayamam dedi. Eyvah partim yara alacak dedim. Çarşamba 11: 23’te telefon ettim genel başkana. 11: 37’de dönüş yaptı. Konuştuk bu ben değilim dedim. Yanınıza geleyim, CHP yara alacak birlikte açıklama yapalım dedim. Bana haber vereceğini söyledi ama bana dönmedi. Ben görevimi yaptım. Partimi gözüm gibi sakınırım. Adeta yalvardım. Bu yalan dedim. Bu yalan haber bu kapandı. Bir tezgâh var ortada. Sorumluları açığa çıkarılmalı. Parti içi meselemiz kimseyi ilgilendirmez anlayışı yanlış. Türkiye’yi yönetmeye talip partidir CHP. Herkesi ilgilendirir. Bu tezgâhı kim kurdu. Muharrem İnce iftira kampanyasıyla karşı karşı. Benim hakkımda yapılan dedikodular. CHP içinde bir grup tarafından üretilmiştir. Benden bu kadar çekilmeleri bana gurur veriyor.

Beni yıpratmak için harcadıkları enerjiyi AKP'ye harcasalar iktidar oluruz.

CHP Türkiye'de temiz siyaset diyor. Önce bu pisliği temizlemeli. Arınma buradan başlayabilir. Bu tezgahı ortaya çıkarır komployu kuranları ortaya çıkarırsak temizleniriz.

Sayın Kılıçdaroğlu ismi biliyorum dedi açıklamalı. saray komplosu deyip işin içinden çıkmazsınız. Sarayla mücadele edelim ama Erdoğan çıktı meydan okudu. Bunun neresinde saray var. Sen Erdoğan'a malzemeyi kendin veriyorsun. Bu dedikoduyu ben yaymadım.... Bu haini partiden atmayacak mısınız. Bu komployu kuranlar yarın genel başkana yaparlar. Tek başıma kalsam mücadele edeceğim. Çok iftira ile karşılaştım.