Muharrem İnce'den 'yandaş medya'ya sert sözler: Sözüm sizi ve ağababalarınızı zıplatmış!

Muharrem İnce'den 'yandaş medya'ya sert sözler: Sözüm sizi ve ağababalarınızı zıplatmış!

CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce  Halk Arenası Programında Myanmar ile ilgili sözlerinin yandaş medya tarafından çarpıtıldığını belirterek "Sözüm sizi ve ağababalarınızı zıplatmış" dedi

CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce 2 gün önce HalkTV'de yayınlanan Halk Arenası Programında Myanmar ile ilgili sözlerinin yandaş medya tarafından çarpıtıldığını belirterek çok sert bir açıklama yaptı.

İnce "Aşağılık, yalancı, yancı medya Halk Arenası Programında Myanmar’da katledilen Müslümanlara terörist imasında bulunduğum yalanını yayıyor." diyerek twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

- Resmi Gazete’ye bile inanmayıp bu aşağılık, yalancı, yancı, sahtekâr medyaya inanan troller ise bu yalanı köpürtmeye çalışıyor.

- Ben ne söylediğimi biliyorum. Söylediklerimle neyi ima ettiğimi belirlemek yalancı, yancı bu aşağılık haberleri yapanlara mı kaldı?

- "Türkiye yadım etsin mi, elbette etsin” dediğim halde terörist imasında bulunduğum şeklinde aşağılık haber yapanlar sizin derdiniz belli!

- Yemen’de hergün Müslümanlar ölürken Myanmar’ı konuşuyorsun da Yemen’i neden konuşamıyorsun sözüm sizi ve ağababalarınızı zıplatmış!

- İma etti diyerek yaptığınız aşağılık haberler sizin ne kadar yalancı, yancı, sahtekar, iftiracı olduğunuzu gösterir, bana bulaşmaz!