ÖZEL | MHP'li başkan CHP'li Meclis üyelerini ölümle tehdit etti

ÖZEL | MHP'li başkan CHP'li Meclis üyelerini ölümle tehdit etti

Antalya’nın CHP'li Muratpaşa Belediyesi Meclis toplantısında dün yaşanan kavgada MHP İlçe Başkanı Talu Bilgili'nin CHP’li Meclis üyelerini ölümle tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Aliseydi Karagöz / Antalya

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin Mayıs ayı Meclis toplantısında, CHP grubundan Mithat Aras, oturduğu sıranın başına 6 Mayıs 1972’de idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan’ın, ölüm yıldönümleri nedeni ile ‘3 Fidan’ posteri astı. MHP İlçe Başkanı Talu Bilgili, posterin asılmasına tepki göstererek duruma izin verilmeyeceğini söyledi.

'SENİ DELİK DEŞİK EDERİM'

Tansiyonun yükselmesi üzerine, toplantıya katılan CHP'liler de tartışmaya dahil oldu. CHP’li Meclis Üyesi Özgür Güngör ile Talu Bilgili yumruk yumruğa kavga etti. Gelen güvenlik görevlilerinin ve salondakilerin kavgayı ayırması ile sakinleşen ortamda tekrar bağıran Bilgili, “Buradaki o 2 kişiyi hafızama kaydettim. Biz ülkü ocaklarıyız. Hepsini buraya yığacağım göreceksiniz” dedi. Güngör’e, “Sen meclis üyesi misin? Seni delik deşik ederim. Bu da benim namus sözüm olsun. Biz ülkücü hareketiz. Gereken yapılacak” dedi.

İŞTE O TEHDİT GÖRÜNTÜLERİ..