Soyer anket açıkladı!

Soyer anket açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Meclis Grup toplantısı CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in başkanlığında, Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve CHP Grup Başkanvekili Mustafa Özuslu da yer aldı.

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilen toplantı da gündem satın alınan yeni il binası ve sosyal medya paylaşımları oldu.

SOSYAL MEDYA UYARISI

İl Başkanı Yücel’in son günlerde CHP’li bazı isimlerin  ‘hakaret’ içeren eski paylaşımlarının AKP'li isimler tarafından sosyal medyadan gündeme getirildiğini hatırlatarak, yapılacak paylaşımlar konusunda dikkatli olunmasını, partiyi zor durumda bırakabilecek paylaşımlardan kaçınılmasını istediği öğrenildi.

İL BİNASI İÇİN DESTEK İSTENDİ

Yücel, yeni il binası için de meclis üyelerinden destek istedi. Satın alınan binanın tadilatıyla birlikte ciddi bir masraf oluşturduğunu ifade ettiği ve meclis üyelerinden maddi destek talep ettiği öğrenildi.

Bu doğrultuda meclis üyeleri arasında komisyon kuruldu. Hasan Ünal, Onur Yiğit, Gamze Gül Çamur ve Mustafa Özuslu’dan oluşan komisyon meclis üyelerinden bağış toplayacak, iş dünyasıyla temasa geçecek.

SOYER ANKET AÇIKLADI

Öte yandan toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, belediyenin pandemi sürecinde yaptığı çalışmaları anlatırken, özel bir araştırma şirketi tarafından yapılan anketin sonuçlarını da paylaştı.

İZMİR’DE YÜZDE 78,2

Soyer’in Büyükşehir Belediye Başkanları arasında kendi ilinde beğeni düzeyi sıralamasında yüzde 78,2 ile ilk sırada yer aldığını, Türkiye genelinde ise beğeni düzeyinin yüzde 29,8 de kaldığını açıkladığı öğrenildi.

Öte yandan toplantı sonra meclis üyeleri ve il yönetimi, satın alınan il binasınındaki tadilat çalışmalarını inceledi.