Tokat'tan; Muharrem İnce'ye kurultay desteği, il başkanından açıklama

Tokat'tan; Muharrem İnce'ye kurultay desteği, il başkanından açıklama

CHP Tokat İl Başkanı Feramus Şahin, 24 Haziran Seçimleri sonrası partide başlayan kurultay tartışmaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

CHP Tokat İl Başkanı Feramus Şahin yaptığı açıklamada, bir an önce kurultayın toplanması gerektiğini iddia etti. Şahin2in açıklamasında, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Kurultay delegeleri olarak tarihi sorumluluğumuzu göz önünde bulundurarak, önce Yerelde iktidar sonra Türkiye’de iktidar için Partimizi ve genel Merkezimizi bir an önce partimizin en üst karar organı olan Kurultayı toplamaya davet ediyoruz" denildi. Şahin, Tokat Kurultay delegelerinin kurultay istediklerini belirterek şu açıklamayı yaptı:

KAMUOYUNA DUYURULUR..

24 Haziran seçimlerinde partimizin Cumhurbaşkanı adayı ve Milletvekilliği seçimlerinde alınan oy oranları partimizin bir an önce değişim ve yenilenme ihtiyacı olduğunu gösteriyor.
Mevcut yönetim anlayışı Yerel Seçim sürecinde umut olmaktan çıkmıştır. İktidara giden yolda yerel yönetimlerin etkisi çok büyüktür. Bu sebeple önümüzde bulunan Yerel Seçimlerde partimizin yenilenmiş ve daha güçlü kadrolarla girmesi daha doğru olacaktır.
Genel Merkez kadrolarınca önce Cumhuriyet Halk Partisini akabinde tüm Türkiye’yi saran dip dalgasının önüne çeşitli yöntemlerle set çekildiğini üzülerek gözlemlemekteyim. Türkiye’deki dönüşümün önce Cumhuriyet Halk partisi kadrolarının değişimiyle olacağını 24 Haziran seçimleri bir kez daha göstermiştir. 
Cumhuriyet Halk Partisinin Yerel Yönetim Seçimlerinde çok güçlü bir umut ve alternatif olabilmesi için mevcut Genel Merkez kadrolarının örgütümüz ve halkımız ve tabandan gelen dip dalgasını göz önünde bulundurarak değişmesi ve yenilenmesi gerekmektedir.
Biz Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Kurultay delegeleri olarak tarihi sorumluluğumuzu göz önünde bulundurarak, önce Yerelde iktidar sonra Türkiye’de iktidar için Partimizi ve genel Merkezimizi bir an önce partimizin en üst karar organı olan Kurultayı toplamaya davet ediyoruz. 

1- Ali MENEKŞE
2- Ender ERGÜN
3- Feramus ŞAHİN
4- Rıza BOZDEMİR
5- Galip DOĞAN
6- Savaş UZUN
7- Zarife GÜNDOĞDU
8- Melih YARDIMCI 
9- Semra BAŞAR
10- Cihangül ERDEM