Tuncay Özkan'dan bomba bir video

Tuncay Özkan'dan bomba bir video

CHP'li Tuncay Özkan AKP'li Bakanların dolar için söylediklerinin videosunu paylaştı

Ekonomik kriz, işsizlik, doların ateşinin bir türlü sönmemesi, altın fiyatlarının rekor üstüne rekor kırması, düşmeyen enflasyon yurttaşları canından bezdirdi. Koronavirüs salgını kapsamında alınan önlemler ekonomik krizi daha hissedilir kıldı. Dolar da bugün 7 liranın üzerine çıktı.

Doların 7 TL'nin üzerine çıkmasının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan dikkat çeken bir video yayımladı.

CHP’li Tuncay Özkan’ın “AKP dönemi ekonomi bakanları ne dedi dolar ne oldu? Arşiv AKP'nin maskesini yine düşürdü..” mesajıyla yayımladığı videoda, eski Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın dolarla ilgili açıklamaları yer aldı.

2 Bakanın da 'dolardaki dalgalanma geçici' dediği sözleri yer aldı. Berat Albayrak'ın bir adım öeteye giderek "Dolara güvenenleri seneye göreceğiz" sözleri de büyük tepki çekti.

'İŞİN EN ACI TARAFI BUNLARA İNANMAYI TERCİH EDEN MİLYONLAR OLMASI'

Sanatçı Levent Üzümcü Özkan'ın yayınladığı videoyu alıntılayarak, "Bir grup maaşlı sosyal medya çomarı ve satılık medya yardımıyla bunlar yaşanmıyormuş, dış güçlerin işiymiş, herkes bize düşmanmış ilüzyonu yarattılar; işin en acı tarafı bunlara inanmayı tercih eden milyonlar olması" dedi.