Ülkü Ocakları'ndan İYİ Partililere ağır sözler: Pisliklerden arındırıldı

Ülkü Ocakları'ndan İYİ Partililere ağır sözler: Pisliklerden arındırıldı

MHP’liler, Alparslan Türkeş’in otağ olarak kullandığı yeri, İYİ Partililerin ziyareti ardından dezenfekte etti.

MHP, İYİ Partililerin ziyaret ettiği yeri dezenfekte edip sosyal medyadan paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başkanlığındaki bir grup partili, Kayseri Erciyes Tekir Yaylası'nda Zafer Kurultayı alanında bulunan ve Alparslan Türkeş’in otağ olarak kullandığı yeri ziyaret etti. İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Mehmet Aslan, Akşener ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyareti Twitter hesabından paylaştı.

Ziyarete tepki gösteren Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik, İYİ Partililer şehirden ayrıldıktan sonra ''Bütün ülküdaşlarımız müsterih olsun! Otağımız ve çevresi gül suyu ile pislikten arındırılmıştır. Yarın da dezenfeksiyon çalışmaları yapılacaktır” açıklaması yaptı.

 

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Bugün Kayseri, Ülkücü Hareketi öfkelendiren bir rezalete şahit oldu. CHP- HDP yanaşması olan İP isimli siyasi devşirmeler, bugün MHP ve Ülkücü Hareketin en büyük hatıralarını, anılarını barındıran Erciyes Zafer Kurultayı alanında, Merhum Başbuğumuzun ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Otağ olarak kullandığı yerin önünde bildiğiniz tiyatro oynamışlardır. Pespaye zihniyetleri, ihanete hizmet sunan bedenleriyle hatıralarımız, anılarımız olan yerleri kirletmişlerdir. CHP ve HDP’nin ihanetlerine uşaklık edenler utanmadan Bozkurt işaretimizi kullanarak poz vermiştir. CHP ve HDP’nin terör örgütlerine sahip çıkma, ihanetleri uygulama çabalarına destek verenlerin Türklüğün bağımsızlık sembolü Bozkurt işaretini kullanması tam manasıyla hadsizliktir. Türk milletine yaptıkları ihanetler bizzat kendi partilileri tarafından deşifre edilen bu devşirmeler, bizim sembol ve değerlerimizi istismar etmeyi bırakmalı ve öfkemizin muhatabı olmamalıdır. CHP ve HDP’ye uşaklık edenlerin kendilerini onların sembolleriyle tatmin etmesi yerinde davranış olacaktır. Uyarımız siyasi devşirmelerin Kayseri uzantılarının kulağına küpe olmalı ve anılarımızın, hatıralarımızın üzerinde dolaşmamaları adına son uyarıdır” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da son dönemde sosyal medyanın gündemine olan “öncesi/sonrası” akımına uyarak İYİ Partililerin fotoğrafını ve bölgenin dezenfekte edildiği sırada çekilen bir fotoğrafı paylaştı. Ersoy, "Gereken yapılmıştır" notu düştü.