Ümit Özdağ: "Partimizi bıraktık ama davamızı bırakmadık"

Ümit Özdağ: "Partimizi bıraktık ama davamızı bırakmadık"

İYİ Parti'de milletvekili Ümit Özdağ'ın, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik "FETÖ'cü" demesinin yankıları sürerken bu kez de İYİ Parti'nin yeni Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in, FETÖ elebaşı ve HDP'li Leyla Zana'yı övdüğü tweetleri ortaya çıkardı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın, partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında "FETÖ'cü" demesi sonrasında bu kez de İYİ Parti'nin yeni Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in, FETÖ elebaşı Gülen'i ve HDP'li Leyla Zana'yı övdüğü tweetler ortaya çıktı.

Ümit Özdağ, Disiplin Kurulu'na sevkedilmesine karar verilmesinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

İYİ Parti Adalet ve Hukuk Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in 17 Kasım 2015 tarihindeki "Sakın ola ki Leyla Zanaya bir kere daha dokunulmasın. Kürt halkı için ömrünü adamıştır. Türkiyeye barış gelecekse Leyla Zana olmadan olmaz" paylaşımını alıntılayan Ümit Özdağ, şunları belirtti:

 

'GENEL BAŞKAN YARDIMCIM' DEMEK İÇİN KURULMADI...

Türk Milliyetçileri İYİ Parti'yi bu fikirleri savunanlara 'Genel Başkan yardımcım' demek için kurmadılar.İYİ Parti'ye partimizi bırakıp geldik ama davamızı bırakmadık. İYİ Parti, Türk Milleti, Türk Devleti, Türk Vatanı, Türk Bayrağı diyenlerin partisidir.

"BU ADAMI İYİ PARTİ'YE KİM GETİRDİ?"

İYİ Parti-Adana Milletvekili İsmail Koncuk da Bahadır Erdem ile ilgili şu mesajı paylaştı;

Dava adamlarına, kurucularımıza kara liste, bu arkadaşlara divan üyeliği! Soru şu: bu arkadaşı İYİ Partiye kim getirdi? Kim allayıp, pullayıp sundu? Operasyon mu arıyorsunuz? İşte size operasyon! Böyle zihniyete sahip kişilerle nereye gitmeyi umut ediyordunuz?

Ümit Özdağ'ın açıklamalarının ardından bu sefer de İYİ Parti'nin yeni Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in, FETÖ elebaşı Gülen'i övdüğü tweetler ortaya çıktı.

İŞTE O TWEETLER;


İYİ Parti'den konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.