
VİDEO | Devlet hastanesinde AKP propagandası
İstanbul’da Sultanbeyli Devlet Hastanesi’nin acil bölümünde, muayene olmak için bekleyen yurttaşlara AKP propagandası yapıldı. Hastanede çekilen bir görüntüde, hastalara üzerinde İstanbul silueti ve AKP logosunun olduğu çantaların dağıtıldığı görülüyor.
İstanbul’da Sultanbeyli Devlet Hastanesi’nin acil bölümünde, muayene için bekleyen yurttaşlara üzerinde İstanbul silueti ve AKP logosunun bulunduğu çantalar dağıtıldı. Çantalar dağıtılırken, yurttaşlara AKP propagandası yapıldı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım için oy istendi. Hastanede çekilen videoda, acilde bekleyen yurttaşların elinde AKP logolu çantalar görülüyor.
Ulaşılan bilgilere göre; çantaların içerisinde meyve suyu ve kek olduğu ve hastane yönetiminin bilgisi dâhilinde muayene olmak için bekleyen yurttaşlara dağıtıldığı öğrenilirken, AKP’nin İstanbul’daki diğer hastanelerde de bu uygulamayı başlattığı iddia edildi.
İşte dağıtılan o çanta