Yandaş Küçük yine muhalefeti hedef aldı: Fırsatlarını bulurlarsa hepimizi...

Yandaş Küçük yine muhalefeti hedef aldı: Fırsatlarını bulurlarsa hepimizi...

Yandaş Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük bugünkü yazısında muhalefeti hedef aldı.

Cem Küçük bugünkü "Bizim taraf medyası birlik olmalı, çünkü karşı tarafla uzlaşma olmaz" başlıklı yazısında yine muhalefeti heddef gösterdi.

Küçük, "Bu köşede çok yazdım ettim. Bizim tarafın medyası ya da siyaseti hata yaptığında öz eleştiride bulunuyor. AK Parti seçmeni partide bazı arızalar görürse seçimlerde fatura çıkarıyor. Muhalefette asla böyle bir durum yok" ifadesini kullandı.

Cem Küçük'ün yazısının ilgili bölümü şöyle:

Bakıyorum da muhalefetten Murat Alan ya da Beyaz TV muhabirleri için tek bir kınama yok. Üstelik haber manşetleri atılırken hâlâ utanmadan saldırının etkisini küçük görmeye çalışıyorlar. Sorsan tarafsız gazeteciler. Bakın bu adamlar muhalefetteler, iktidarda değiller. Muhalefette, medyalarından bunu yapanlar, iktidardayken neler yapmazlar!..

Bu olayların bir sevindirici yanı var. Bizim taraf medyasının birlik olduğunu gördüm. Beyaz TV'den Sabah Grubu'na, Kanal 7'den İhlas Medya'ya herkes saldırıları kınadı. Haberler yapıldı ve arkadaşlarımıza sahip çıkıldı. Eskiden olsa arkadaşlarımızı çiğ çiğ yemeye bakardık. Çünkü bizim taraf medyasından biri hata yaparsa karşı taraftan önce bizler saldırıyoruz.

Görüyoruz ki ne yaparsak yapalım karşı tarafla uzlaşma olmaz. Fırsatlarını bulurlarsa hepimizi bir kaşık suda boğarlar. O yüzden birlik içinde olmalıyız. Hele İstanbul belediye seçimlerini AK Parti kaybederse, seyreyleyin manzarayı. Daha da agresifleşecekler. Bütün kameralar önünde aleni Ordu Valisi'ne küfreden adaylarının bile sövdüğüne inanmıyorlar. Öyle efsunlanmışlar...

Muhafazakâr, dindar insanlar ezik ve kompleksli olmamalı. Öz güvenli olmalı. Karşı tarafa yaranmaya çalışmamalı. İçindeki korkuyu yenmeli. İktidar biziz. Tayyip Erdoğan bu öz güven ve cesaretle 25 yıldır hep zirvede. Ne ağladı ne şikâyet etti. Millete güvendi. Karşı tarafı sürekli seçimlerde ve vicdanlarda mağlup etti. Olay budur.