Yeni Akit yazarı iddia etti: Seçim öncesi suikast hazırlığı mı var?

Yeni Akit yazarı iddia etti: Seçim öncesi suikast hazırlığı mı var?

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi yazarı Latif Erdoğan, seçim öncesinde suikast iddiasında bulundu.

AKP'nin yayın organı olarak bilinen Yeni Akit yazarı Latif Erdoğan, ortaya yeni bir iddia attı. Erdoğan, bugünkü köşesinde seçim öncesinde suikast yapılacağı iddiasını yazdı. 

Latif Erdoğan, “Bir de FETÖ elebaşısı, içlerinde benim adımın da geçtiği bazı kişilerin, seçim öncesinde, devlet tarafından öldürüleceği ve suçun kendilerine yıkılacağı kehanetinde bulunmuş” ifadelerini bugünkü köşe yazısında kullandı.

'BENİ ÖLDÜRMENİN YOLLARINI DENEDİ'

Latif Erdoğan yazısının devamında, “Ben kendi hesabıma mesajı aldım. Vatikan devşirmesi otuz senedir deneyip durduğu ama bir türlü elde edemediği meramına ulaşmak sevdasında. Beni öldürmenin fizik-metafizik bütün yollarını denedi, denemeye de devam ediyor” diye yazdı ve şöyle seslendi:

“Bak devşirme eleman, sana şunu hatırlatayım, sakın bu tür tehditlerle beni sindireceğini sanma. Sen herkesten daha iyi bilirsin ve bilmen gerekir ki muhatabın sıfır korkuyla yaşayan bir insan. Seninle kavgamız hak-batıl kavgası. Sen batıla talip oldun ben ise hakka. Bu can bu tende durduğu sürece de bu kavganın bir neferi olarak kavgam devam edecek.”