Yıldırım, Kızılcahamam kampına davet bile edilmemiş!

Yıldırım, Kızılcahamam kampına davet bile edilmemiş!

AKP'nın Ankara'da düzenlediği Kızılcahamam kampında Binali Yıldırım'ın bulunmamasının nedeni büyük merak konusu olmuştu. Yıldırım'ın kampa katılmamasının nedeni kendisine davet gelmemesi olduğu iddia edildi.

AKP'nin 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Kızılcahamam'da kampına İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın bulunmamasını köşesine taşıyan Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Yıldırım'ın kampa davet edilmediğini söyledi.

Sevilay Yılman Binali Yıldırım'ın davet edilmemesine şaşırdığını da ekleyerek şunları yazdı:

"Dün en çok merak edilen bir diğer konu da Kızılcahamam Kampı idi. 31 Mart seçiminin değerlendirmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde Kızılcahamam'da kampa giren AK Partililer arasında neden Binali Yıldırım’ın olmadığı çok sorgulandı."

"Ve bunun üzerine de mesela 31 Mart seçimleri tartışmaları dolayısıyla partisiyle arasında bir soğukluk olduğundan Yıldırım’ın kendisinin kampa gitmediği filan yazılıp çizildi. O yorum da kesinlikle doğru değil."

"Çünkü Binali Yıldırım Kızılcahamam Kampı’na davet bile edilmemiş. Sanıyorum kampa davet edilenler arasında sadece belediye başkanları, il başkanları ve MKYK üyeleri olmuş. Malumunuz Binali Bey pozisyonu gereği şu anda sade bir milletvekili olduğundan ona davet yapılmamış."