Esenyurt'ta benim ailem danışmanlık merkezi hizmete başladı

Esenyurt'ta benim ailem danışmanlık merkezi hizmete başladı

Esenyurt Belediyesi’nin birey ve ailelere yönelik danışmanlık desteği verdiği Benim Ailem Eğitim ve Danışmanlık Merkezi, pandemi sürecinin ardından tekrar hizmete başladı.

Esenyurt Belediyesi Benim Ailem Eğitim ve Danışmanlık Merkezi, pandemi sürecinin ardından yeniden hizmet vermeye başladı. Koronavirüs ile mücadele kapsamında, gerekli önlemlerin alındığı merkezde, uzman klinik psikologları tarafından vatandaşlara ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor.


Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı merkezde, uzman klinik psikologlar tarafından ücretsiz olarak yetişkin, aile, evlilik/ çift, çocuk ve ergen terapisi veriliyor. Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında, düzenli olarak dezenfekte edilen merkezde, görüşmeler sosyal mesafe kuralına uygun olarak yapılıyor.

Benim Ailem Eğitim ve Danışmanlık Merkezi, Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi, Esenyurt Belediye binası ve Bağlarçeşme mahallesi olmak üzere üç ayrı yerde hizmet veriyor. Vatandaşlar, kendilerini en yakın merkeze başvurarak, ücretsiz olarak verilen danışmanlık hizmetinden faydalanabiliyor.