Kızılay Başkanı Kınık: Teşekkürler Fatih Bey, iyi ki varsınız

Kızılay Başkanı Kınık: Teşekkürler Fatih Bey, iyi ki varsınız

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, stokları azalan Kızılay'a hem kan verdi hem de herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti. Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Türk Kızılay, duyarlılığından dolayı Portakal'a teşekkür etti.


FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, daha önce Türk Kızılay'ının kan stoklarının azaldığını ''acil koduyla geçilen bir talep'' üzerine duyurduğunu ve bu zor günlerde kan bağışında bulunmanın önemli olduğunu belirterek, herkesi kara gün dostu Kızılay'a kan vermeye davet etti.

Portakal: Bu zor günlerde Türk Kızılay'ına kan bağışında bulunmak önemli

Kan verdiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Portakal, ''Bu zor günlerde @Kizilay’a kan bağışında bulunmak önemli... Kan stoklarının azaldığını ekrandan duyurmuştum. Çare, eğer kan verme koşullarına sahipsek kan bağışında bulunmak. Aynı zamanda yıllardır kök hücre bağışçısıyim da... Siz de kan vermeyi düşünebilirsiniz.'' dedi.

Kınık: Teşekkürler Fatih Bey

Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık, Portakal'ın paylaşımına yaptığı yorumda ''Fatih Bey, Duyarlı davranışınız ve çağrınız için sizleri tebrik ediyor, hastalarımız adına da teşekkürlerimizi iletiyorum. Sağlıcakla kalın.'' ifadelerini kullandı.

TÜRK KIZILAY'INDAN PORTAKAL'A TEŞEKKÜR

Türk Kızılay'ı da Portakal'ın kan verdiği ve kan verme çağrısı yaptığı videosunu resmi sosyal medya hesabından paylaştı. Türk Kızılay'ının paylaşımında ''Ülkemizin kan stoklarındaki kovid-19 kaynaklı azalmaya karşı bağış yaparak destek çağrısında bulunan Fatih Portakal’a teşekkür ederiz. #Kandostum @KanverOrg @fatihportakal'' denildi.